Laddar…

MyWay Nybro - DIN PERSONLIGA GROSSIST!

Är Din förening, skolklass, idrottslag eller cafeteria trött på dyra inköp av godis, konfektyr, kakor och dryck där Ni inte tjänar några pengar? Prata då med MyWay Nybro!
Vi samarbetar med en av Sveriges största grossister inom konfektyr, snacks, drycker och godis, något som gör att vi kan erbjuda samma sortiment, till samma låga priser och till samma höga kvalitet. Detta i kombination med ett brinnande intresse för att Ni ska lyckas med Er försäljning.

Vi har ett fullständigt sortiment av allt Ni behöver för att lyckas. Tillsammans med Er tar vi fram ett sortiment som är anpassat utefter Er verksamhet samtidigt som vi hittar produkter som Ni tjänar pengar på. Genom att vi är flexibla, okomplicerade, personliga och håller en hög servicegrad är vi måna om att Ni ska lyckas och att vi ska skapa en god relation. Vi sköter beställningarna, leveranserna och dessutom kan vi hjälpa till med prissättning, upplockning och tips kring hur Ni kan lyckas ännu mer! Ni betalar bara för Era produkter och naturligtvis binder Ni inte upp Er på något!

Kontakta oss Nu för ett möte där vi tillsammans ser över Era möjligheter att lyckas ännu mer med Er försäljning!

Registrera dig här!

Det ska vara enkelt att handla, fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.