Laddar…

Sortiment

VI HAR NYBROS FRÄSCHASTE LÖSGODIS!

Vad är du sugen på idag? Salt, karamell, sött, skum, choklad, lakrits, surt, kola, dragé eller något annat läskande? MyWay Nybro besitter inte bara god kunskap om lösgodis eller vilket som är det bästa utan vi strävar efter att hela tiden ha ett utvecklande och varierande sortiment där Du ständigt kan finna nya favoriter eller klassiker.

Genom ett välkomponerat lösgodissortiment, som dessutom är fräschast i stan, kan vi garantera att inte göra Dig besviken. Även om du är godissugen en måndag, suktar efter godis till fredagsmyset eller behöver fylla godispåsarna till barnkalaset så hittar Du det perfekta lösgodiset hos oss! Genom ett brett och varierande sortiment fyllt av nyheter och klassiker lovar vi att inte göra Dig besviken! Välkommen in för att hitta Din nya favorit!

 

MyWay Nybro – mycket mer än bara lösgodis!

MyWay Nybro är den ultimata konfektyrbutiken med det breda sortimentet och hjärtat på rätt plats, det vill säga med fokus på kunden!

Förutom lösgodis erbjuder vi ett brett sortiment av snus och cigaretter, till riktigt bra priser! Våra snuspriser är värda att jämföra! Du hittar dessutom ett oerhört brett sortiment av tidningar, konfektyr, snacks, drycker, Amerikanskt godis, lotter, presentkorgar, konfektyr och glass!

Vi gillar nyheter och vi gillar Dig! Vi är under ständig utveckling – så håll utkik! Det inkommer alltid spännande nyheter och läskande erbjudande i butiken!

Godissugen